Scene & Studieteknik

Tlf.: 4717 3525

Teadan ApS

Til forsiden

Om Teadan

Teadan er beliggende i Stenløse, der er omkring 25 km nordvest for København. Frederikssundsvejen fører lige til døren, og der er kun få hundrede meter til Stenløse S-tog station.

Teadan  er forhandler af Strand Lighting, Selecon, Rosco, Quartzcolor, Gaffertape fra Nashua, tekstiler fra Gerriets og flere andre , Manfrotto, Le Mark Group, Yamaha  og mange flere.

Teadan kan tilbyde installation af  komplette løsninger til scene og studier. Teadan leverer rådgivning, serviceydelser, sikkerhedseftersyn af teknik og leverer naturligvis også daglige forbrugsvarer som f.eks. filter og lamper.

TEADAN har siden 1976 markeret sig som en af de mest betydende leverandører af materiel til film- TV, musik- og teaterscener overalt i Danmark og en del af norden. Teadan har eget værksted og egen produktion af bl. andet tæppetræk, wirehjul og scenepodier.

Teadan har også egen systue , kan opgaveudvikle og påtage sig specialopgaver. Teadan har et stort varelager, også af reservedele, og det vi ikke har kan vi som regel skaffe.

Teadan har igennem mere end 25 år været Strand Lighting samarbejdspartner i Danmark. I 1995 overtog Teadan firmaet Audilux.

Strand Lighting er nu indgået under Philips Entertainment, hvilket har udvidet sortimentet med bl. andet Selecon store produkt range at teaterlys.

Audilux fungerer som en underafdeling der primært tager sig af Lyd og Udlejning.

For Teadan er det naturligvis vigtigt at kunden får den optimale service samt den bedste og mest professionelle vejledning.

Støberivej 5

3660 Stenløse

Danmark

Telefon: +45 47173525

Fax: +45 47172066

E-mail: teadan@teadan.dk

sceneindretning, tv, film, hejs, fortæpper, rådgivning, projektering,sikkerhedseftersyn, Audilux, strand, rosco, film, TV, teater, scene, studie, wirehjul, udlejning, lyd, lys